Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

Kto spôsobuje ekologickú katastrofu


Za posledných 100 rokov vzrástla produktivita 200 násobne. To znamená že keby vzrástla dvojnásobne, tak by malo stačiť pracovať polovicu času ako naši dedovia a mali by sme si v pohode žiť. No lenže teraz keď by ste pracovali hodinu mesačne, tak by ste mali byť za vodou. Preto zaviedli dane, stále ich zvyšujú. Preto zaviedli dlhový menový systém, ktorý vlastne vytvára nesplatiteľné dlhy. Preto teraz obmedzujú ako sa len dá. Lebo keby to nerobili, tak pracujúci človek by mal byť každý milionár a mal by sa enormne rozrastať jeho majetok. Všetky vojny vo svete ktoré sa dejú majú jediný účel a to likvidáciu pracujúcich ľudí. Preto všemožne rozoštvávajú obyvateľstvo a robia opatrenia na zadlžovanie. Preto tak enormne odčerpávajú z obehu peniaze cez dlhy, poplatky a predaj surovín a energií, ktoré by sme mali mať v podstate zadarmo a mal by ich štát poskytovať za symbolické ceny. Preto je na svete chudoba. Neuvedomujú si však, že tým spôsobujú ekologickú katastrofu.

 

Keby totiž ľudia mali peniaze, tak by si pokúpili solárne panely, nemuseli by drancovať lesy a jazdili by na vodík. Čiže by tu bola už dávno trvale udržateľná vysoká životná úroveň. Vlastne ak niekto spôsobuje celosvetovú zmenu klímy, sú to miliardári. Lebo oni sú hlavnou príčinou všetkých ekologických katastrof. Katastrofa je aj používanie spaľovacích motorov. Uvedomte si ľudia čo sa deje. 


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail: