Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

Očkovať či neočkovať?


Neviete sa rozhodnúť či očkovať alebo neočkovať?


Neviete či vám lekári klamú, alebo hovoria pravdu? 

V prvom rade si vyhľadajte na internete zloženie vakcín a pozrite si účinky na zdravie jednotlivých zložiek. Alebo si len prečítajte vedľajšie účinky na príbalovom letáku. 

 

No ale hlavne by ste si mali položiť zopár základných otázok, ktoré vám pomôžu pochopiť či vlastne vakcíny môžu fungovať. Tu sú tie otázky.

 

1. vytvára očkovanie imunitu, alebo funguje len vtedy ak človek už imunitu mal pred očkovaním? Alebo inak povedané, keby ľudské telo nemalo ešte pred očkovaním imunitu na daný antigén, tak vedelo by si vytvoriť protilátky?

(Každé telo má imunitu, inak by si nevedelo vytvoriť protilátky ani po očkovaní. Očkovanie imunitu nevytvára. Očkovanie len spôsobí že telo sa bráni a vytvára protilátky a to na všetko čo považuje za škodcu, teda po očkovaní môžete dostať akékoľvek autoimunitné ochorenie, čo bolo vedecky aj dokázané na myšiach.)


2. Prítomnosť protilátok zaručuje že neochorieš? Tak prečo niektorí ľudia ochorejú na tú istú vec viac krát?

 

(Prítomnosť protilátok nezaručuje že neochorieš. Telo ochorie ak nemá dostatočné obranné kapacity. Prítomnosť protilátok môže zapríčiniť že svoje obranné kapacity si telo už minulo na vytvorenie daných protilátok. Preto môžete ľahšie ochorieť na ktorúkoľvek inú chorobu a dokonca aj na tú na ktorú máte protilátky, lebo ich nemusí byť dostatok.)


3. Tí čo niesu očkovaní, tak vždy ochorejú keď sa stretnú s danou chorobou? Alebo len oslabení jedinci?

 

(Je jedno či máte alebo nemáte protilátky, ak máte telo v dobrom stave, tak neochoriete, lebo telo si vždy vytvorí protilátky okamžite v potrebnom množstve a to na akúkoľvek chorobu na svete. Sú jedinci ktorí neochorejú ani na najsmrtelnejšie choroby, preto ľudstvo dokáže vždy prežiť.)


4. Naozaj si myslíš že vpravenie si do tela koktejl veľmi nebezpečných chemikálií a vírusov, či ich častí a neznámeho genetického materiálu ti pomože k lepšiemu zdraviu?

 

(Akékoľvek vystavenie sa jedom znižuje kvalitu zdravotného stavu a teda aj náchylnosť na choroby)


5. Naozaj si myslíš že farmaceutické firmy by vyrábali niečo čo by im znižovalo množstvo chorých ľudí? Tak to by bol prvý precedens biznisu v histórii. Lebo žiadny podnikateľ si úmyselne neznižuje zisky. Či ano?

 

(Vakcíny preukázateľne škodia. Ľudská populácia je po očkovaní najchorobnejší druh na svete. Aj zvieratá po očkovaní častejšie ochorejú, čo môžete pozorovať hlavne na psoch. Ak neveríte že ľudia sú chorľavejší než akýkoľvek iný druh, tak sa chodte pozrieť do čakárne k hociakému lekárovi. Alebo sa napite z vody čo bežne pijú zvieratá a uvidíte, kto má lepšiu imunitu.)


6. Ty sa v tom tak vyznáš, že si si istý že imunita funguje tak ako to je predkladané lekármi, alebo je to pre ľudí, čo sa tomu nerozumejú a nevedia to posúdiť?
Aby si si uvedomil čo treba, by ti malo stačiť odpovedať na horeuvedené otázky.

(Všetky informácie čo poskytujú lekári o očkovaní sú neúplné, a zamlčujú dôkazy. Ak nie, tak sa ich pýtajte na štatistiky. Nech vám ich ukážu. Štatistiky úmrtnosti na choroby sa vedú vo väčšine krajín už od roku 1800, najneskôr 1900, nech vám ich ukážu. Očkovať sa začalo neskôr.)


7. Keby to čo je na videách čo propagujú očkovanie, všetko fungovalo a nebolo by zamlčané niečo oveľa dôležitejšie, nemyslíš si že vedecky a štatisticky to dokázať by bola hračka?

(Lenže nikto to ešte nedokázal štatisticky, to by si totiž mal porovnanie zdravia očkovaných a neočkovaných ale to sa nedeje.)


8. Si si istý že keď sa antigény vo vakcínach vyrábajú zo živých vírusov, tak nimi nemôžu byť kontaminované a nemôžu sa aktivovať v priaznivých podmienkach? A čo si myslíš že aké podmienky sú v tvojom tele pre vírusy?

(A čo myslíš že prečo sa prasacou chrípkou nakazilo 100% očkovaných sestričiek v jednej nemocnici v Poľsku?)

 

 

 

 


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail: