Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

Prečo ľudia nemajú peniaze


Problém je ten, že elity to majú veľmi dobre premyslené.

 

Peniaze sa totiž netočia ale majú jednosmerný tok. A to od chudoby k multimilionárom. A ako? Tak že každý mesiac nakupujeme energie, suroviny, výrobky kde sú tie energie a suroviny. A tie všetky vlastnia boháči. A kedy u vás taký boháč niečo kúpil? No nikdy. Tí sedia niekde úplne inde a s vami neprídu nikdy do styku. Takže sa deje to, že keby si niekto nepožičiaval, tak o pár mesiacov by nebolo za čo nakupovať. Bola by tzv kríza. No ale ak si niekto požičia, tak si požičia peniaze tích milionárov a tie požičané peniaze im z časti hneď niekto vráti z dôvodu predošlej pôžičky a zbytok im to pošle cez nákup energií a surovín. Takže peniaze dostanú 2x. No a stane sa to že v obehu je ešte menej peňazí. Lebo oni svoje peniaze zarobili späť a získali ich ešte aj cez úrok. No a tak neustále narastajú deficity, teda zadlžovanie a preto rastie zadlžovanie aj občanov aj štátov. V tomto systéme prežijú len najsilnejší. Pracujúci človek je odsúdení na to aby celý život pracoval a v závere prišiel o všetko v nejakej exekúcií. Pretože pracujúci človek je najmenej majetný a on nieje schopný splatiť viac ako si požičal. Lebo nemá komu zobrať. Toto je vlastne spôsob ako ľudia prichádzajú o svoje majetky, ktoré nadobudli ešte pred zriadením tohoto kapitalistického zlodejského systému. V spravodlivom systéme by bol úrok postavený mimo zákon. Lebo úroky je matematicky aj prakticky nemožné splatiť. Lebo ak dáte do obehu 10, tak z neho nemôžete získať 20. Jedine že by ste si mohli doma peniaze tlačiť. A to nemôžete. Tento systém je teda zámerne nastavený tak, aby pracujúci človek nakoniec o všetko prišiel. Preto neustále na svete rastie majetok miliardárom a pracujúci ľudia majú stále menej a menej. Keby bola demokracia a zákony by určovali ľudia a nie podplatení politici, tak by všetky úroky boli postavené mimo zákon. Práca by bola právom a exekúcia by neexistovala, lebo by nebola potrebná.


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail: