Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

Ukrajinská kríza


USA má svoj strategický plán, ktorý sa naplňa.

 

Aktuálna Ukrajinská kríza je jasným znakom ako sa USA snaží ovládať celý EU kontinent. Kto totiž nepočúva príkazy z Washingtonu, ten zažije niečo podobné ako sa odohráva na ukrajine.

Na počudovanie sme svedkami podobného scenára ako sa odohral už vo viacerých štátoch. Napríklad Lýbia, Síria, Irak, Venezuela a veľa iných. Akonáhle totiž akýkoľvek suverénny štát nespolupracuje s USA korporáciami a teda im nechce sprístupniť svoje trhy aby si mohli postupne všetky prebrať, tak musí čeliť  dobre prepracovanému plánu na strategické obsadenie krajiny.


Dobrým príkladom na takúto stratégiu je Ukrajina.

USA na Ukrajine nasadilo svojich rozvracačov a podporuje nikým nevolenú novú vládu Ukrajiny. V akomkoľvek inom prípade by takto vytvorenú vládu žiaden štát neuznal. Západné mocnosti sa však stále snažia Ukrajinu využiť na rozvrátenie európsko ruských vzťahov a tým ohroziť ekonomiku celého euroázijského kontinentu.

 

Američania sú veľmi prefíkaní a pekne im tie plány vychádzajú.

Držia sa starého dobrého rozdel a panuj.

1. EU nazvať spojencami a umiestniť na ich územie svoje základne


2. Destabilizovať región ekonomicky aj demograficky

a) akonomicky nás ničia tým že obchodujeme dolárom a zaviedli sme aj euro, čo má za následok ubúdanie financií z obehu
b) demograficky nás ničia tým, že o

tvorili hranice a je tu prílev prisťahovalcov a hlavne moslimov
c) vytvoria nepriateľa z prisťahovaných menšín a tým destabilizujú región
d) v prípade že nebudeme nasledovať západ destabilizovaný región jednoducho vojensky preberú pomocou nastrčených protestujúcich, a nastrčených politikov.


Toto všetko je pre USA veľmi výhodné, nakoľko majú obrovské zásoby kapitálu a môžu si tak kúpiť slovenské podniky, slovenské obchody, slovenskú pôdu. A tým pádom nakoniec slovák zostane len lacná pracovná sila v ich podnikoch a skutočné zisky pôjdu všetky do zahraničia. To sa na slovensku už deje. Ekonomické ukazovateľe pritom sú priaznivé, ale slovák hladuje.


Názory Ukrajincov

Video anglicky tu:

http://rtd.rt.com/films/south-east-ukraine-crisis-diary/#part-1
 


V prípade že sa obyvateľstvo ktorého koľvek ovládaného štátu vzoprie. Sú už pripravené armády z iných štátov, ktoré rýchlo pribehnú na pomoc. Vlastné armády si svojich vlastných ľudí terorizovať nebudú, avšak akonáhle je to už iná krajina, tak vlastenecné pocity udú bokom a vojakom sa povie že robia dobrú vec. Potom nieje problém ovldádať ktorúkoľvek krajinu, lebo samotný ľud je proti vojenskej moci bezmocní.

 



Názor aj z inej strany:

http://www.kosovoonline.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1725%3Abrusel-chce-svj-majdan&catid=55%3Aaktualne&Itemid=53&lang=cs


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail: