Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

Vek vesmíru - moja teória


Časť z mojej vedeckej teórie na ktorej už roky pracujem.

 

Vek vesmíru naši vedci nevedia.

Len v našej galaxii je množstvo starých čiernych dier z predošlých galaxií tu zrecyklovaných. Vek vesmíru je nekonečný, vždy tu bol a vždy tu bude. Rovnako ako je vesmír nekonečný vo svojej veľkosti. Veľký tresk nikdy nebol ani nebude. Keby bol veľký tresk, tak by to bolo vidieť na tvare vesmíru rovnako ako keď by si sa nachádzal v strede výbuchu bomby a zastavil čas. Asi tak by vesmír vyzeral. Ale vesmír vyzerá ako špongia. V podstate má jednotnú štruktúru. Čiže to čo vidíme je len nekonečne malá časť z nekonečného celku.

 

Vesmír je dokonca úplne rovnaký aj tam, kde ho nevidíme. V skutočnosti by sme mali vidieť svietiaci vesmír. Ale vidíme ho pritom dosť tmavý. Je to preto, lebo svetlo z takej diaľky sem k nám nedoletí. Svetlo zoslabne a premení sa na rádiové žiarenie. Vedci doteraz veria veľkému množstvu mne až nepohopiteľných nezmyslov. Napríklad veria tomu že vesmír sa rozpína. No nemôže sa rozpínať lebo sa nemá kam rozpínať. Mylne si totiž vyložili to, že svetlo vzdialenosťou slabne. Síce mierne, ale dostatočne na to aby vznikal červený posun u vzdialených hviezd. Keby sa vesmír rozpínal, tak by sme zároveň tiež pozorovali strácanie vzdialených hviezd., ktoré sú na okraji viditeľnosti Ale to sa nedeje.

 

Je ešte mnoho dôkazov, ktoré nasvedčujú že vesmír sa nerozpína. Napríklad to čo pozorujeme v našej galaxií aj iných ukazuje pravý opak rozpínania. Hmota má tendenciu sa spájať. Hviezdy v galaxii tiež letia k jej stredu a nie opačne. Veľké objekty sa priťahujú a nie odpudzujú.

 

Zverejnil

dňa 15.10.2021 Bc. Ladislav Ides. 

 


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail: