Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

Výpalnícky systém štátu


Ja sa čudujem že výpalnícky systém štátu ešte funguje a nezruinoval každého občana.

Viete o tom že systém je nastavený tak že nemôže fungovať?

Viete o tom že funguje len vďaka tomu, že ľudia nech sú akokoľvek zdanený, tak stále tvoria svojimi rukami nové hodnoty?

Ako to teda skutočne funguje?

Systém žije z práce ľudí. Niekto napríklad nemá nič a tak ide a nakope hlinu, z nej vypáli

tehly a niekto iný z nich postaví dom. Tak vlastne z ničoho vzniklo niečo. Iný zasa zasadí semiačko a vypestuje plodiny a tak zasa z ničoho vytvorí niečo.

 

Systém žije z týchto ľudí. Daňami im však hneď zoberie polovicu z ich zárobku. K tomu im ešte zdaní všetko čo v obchode nakúpia od iných ľudí. Akýkoľvek ďalší nákup a predaj je znova zdanený. K tomu ešte štát zdaní všetkých, ktorý niečo vlastnia a to cez dane za domy a pozemky. Rovnako tý čo majú autá musia platiť dialničné známky a pravidelné emisné a technické kontroly. K tomu ešte povinnú poistku z ktorej si tiež štát berie dane. Každý kto má nad 18 rokov a neštuduje musí platiť odvody do sociálnej a zdravotnej poisťovňe. Z čoho má štát znova peniaze.

 

Toto všetko ešte nestačí a európska únia okráda ludí o ich majetky, ktoré vlastnia, prostredníctvom bánk a pôžičiek.

Peniaze vytvára z ničoho a dáva ich do obehu požičiavaním za úroky. Takže najskôr dá ľuďom nástroj na výmenný obchod, teda peniaze, a nakoniec im ich zoberie a keďže nieje možné splatiť viac peňazí ako sme si požičali, teda aj s úrokami, lebo nieje matematicky možné vrátiť viac ako je v obehu, tak prostredníctvom pôžičiek zaviazala občanov k trvalému otroctvu na splácanie dlhov a tým od ludí získava ich novo vytvorené hodnoty donekonečna. Lebo hoci aj luďom zoberú domy, tak nikdy nemôžu splatiť viac ako si požičali. Tak sa zadlžujú firmy, ludia a aj celé štáty sa stávajú otrokmi ECB európskej centrálnej banky. Preto sa stále zvyšujú dane, ale nech sa zvýšia akokoľvek, tak nikdy nebude možné splatiť viac peňazí ako je v obehu.

 

Takže sa čudujem ako je to možné že tento podvodný systém ešte stále funguje. To čo sa tu deje je otroctvo odobrené zákonom a pod zástierkou zákona sa to deje s dobrovoľným súhlasom otrokov.


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail:


Marek Sabatiny25(zavináč)centrum.sk 16.5.2014 22:18:25

Real je smutný...